AFYONKARAHİSAR / SANDIKLI - Kızık Mehmet Yaşar Ortaokulu

Mrt

Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Ortaokullar arasında düzenlenen Zeka oyunları yarışmasında okulumuz öğrencileri iki ilçe birinciliği kazandı.  6.sınıf öğrencilerimizden Nazmiye Kırman kulami  Hatice Topbaş da pentago dalında ilçe birincisi olarak ilçemizi il yarışmasında temsil etme hakkı kazandı.Yarışmada derece elde eden öğrencilerimizi kutlar öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan Fen Bilimleri öğretmeni Ahmet Çatalpınar'a teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Kızık Mehmet Yaşar Ortaokulu öğrencileri arasında 08.03.2024 tarihinde yapılan kitap okuma yarışmalarının birincisi  sonuçlandı. Öğrencilerimizin  okumayı alışkanlık hale getirmeleri ve  severek okumalarını sağlamak üzere yapılan yarışmada ilk üç dereceyi 6. sınıf öğrencilerimiz paylaştı. Yarışmada sıralama 1.Nazmiye Kırman 2.Güldane Özgür 3. Hatice Topbaş şeklinde oldu. Yarışmaya katılan öğrencilerimizi kutlar  yarışmayı düzenleyen Türkçe öğretmenimiz Hüseyin Özaydın'a teşekkür ederiz.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığının 1.Dönem Sonu Faaliyet Haftası Uygulaması çerçevesinde öğrencilerimiz birçok etkinliklerle 1. dönemin son haftasını  tamamladı. Bu kapsamda okulumuzda bilgi yarışmaları,masa tenisi turnuvası,her sınıfta  kahvaltı ,salep ikramı gibi etkinlikler yapıldı. Öğretmenlerimizce hazırlanan programlarda tüm öğrencilerimiz neşeli ve hoş vakit geçirdi. 2.dönemde görüşmek üzere ödül ve karne dağıtımı ile öğrencilerimiz uğurlandı.Etkinliklerde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Kızık Mehmet Yaşar Ortaokulu öğrencileri arasında  her sınıf seviyesinden 8 farklı grubun katıldığı bilgi yarışması yapıldı. 13 Aralık 2023 çarşamba günü yapılan yarışma büyük bir heyecan ve çekişmeye  sahne oldu. Yarışmada sonucu yedek sorular belirledi.Yarışmayı Hatice Topbaş ,Muzaffer Topbaş ve Azem Enes Yıldız'dan oluşan  Parlayan Yıldızlar grubu kazandı. Yarışmayı kazanan grup sinema bileti ile ödüllendirilirildi.Yarışmanın düzenlenmesinde  emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Kızık Mehmet Yaşar Ortaokulu öğrencileri arasında Türk Zeka ve strateji oyunu olan Mangala  turnuvası yapıldı. Öğrencilerimiz Fen Bilimleri öğretmeni Ahmet ÇATALPINAR tarafından düzenlenen yarışmada çekişmeli oyunlarla mangala oyunundaki yeteneklerini sergiledi. Öğrencilerimiz hem yarıştı hemde eğlenceli vakit geçirdi.Turnuvayı okulumuz Kızık Mehmet Yaşar İlkokulu 4.Sınıf öğrencisi Rabia Gökel kazandı.Turnuvayı düzenleyen öğretmenimiz Ahmet Çatalpınar'a teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz bahçesinde öğrencilerimizin mutlu vakitler geçirmesi amacıyla boyama çalışmaları ile oyun alanları  oluşturduk. Fen Bilimleri Öğretmenimiz Ahmet Çatalpınar öncülüğünde Öğretmen öğrenci işbirliği ile oyun alanlarımız, bahçe duvarları ve okulumuz koridorları yenilenerek daha güzel hale getirildi.  Emeği geçen tüm öğretmen ,öğrenci ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında “Bütün Gözler Üstümde” projesini yapmaktayız. Amacımız  öğrencilerimizin  hem akademik hemde sosyal olarak başarılı olmaları ve kendilerini daha iyi ifade edebilmelerine destek olunmasıdır.Öğrencilerimiz  Okulumuz Müdür Yardımcısı Salih YILDIZ ve İngilizce Öğretmeni Sevil ADATEPE ÜNAL koordinatörlüğünde; ilçemiz Cumhuriyet Ortaokulunu ziyaret ederek derslere katılıyor ve arkadaşlıklar kuruyor. Proje uygulayıcısı öğretmenlerimiz  Salih Yıldız ve Sevil Adatepe Ünal'a teşekkür ederiz.

Kas

Tübitak 4006 projemizi yoğun bir katılımla gerçekleştirdik.Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL,Okıulumuzun kurucusu Yaşarlar ailesi adına işadamı Bülent YAŞAR,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir BOZKURT , daire müdürleri ve okul müdürleri,köy halkı ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz etkinlik büyük coşku ve beğeni aldı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

AŞURE ETKİNLİĞİMİZ